Nejnovější recenze ze sekce Malířské nářadí a doplňky
- Šikovný váleček
Funguje jak má - byl jsem velmi mile překvapen !
kvalita
- díky špatným závitum nelze sestavit
- Krásně se vejde do kufru auta na přepravu problematických věcí
- Praktický kbelík v podstatě na cokoliv
Používám tyto špachtle, skvěle se s nimi nanáší vrstvy barev. Citlivě reagují na barevnou plochu, protože jsou pružné
Věšák jsem připevnila na balkoně - je i hezký a hlavně praktický - vše na jednom místě a je uklizeno
Super
Super
Wagner Easy Roller Malířský váleček
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v Conrad
Usnadňuje práci, není třeba se tolik ohýbar
- kvalita
- cena ++
- cena a na domácí použití stačí
- nekape barva na hlavu
- rychlejší než váleček
- vytváří hodně prachu z barvy
- při plné nádržce je těžší a pronese se
- vytváří velký průvan, takže igelity na nábytku a hadry na podlaze neudrží ani izolepa
Dnes jsem maloval poprvé, tak jsem se trochu pral s nastavením, s rychlostí tahu atd. Maloval jsem bílou barvou na bílý podklad a téměř jsem neviděl, kde jsem již nástřik provedl a kde ne, takže pár "pavouků" tam asi bude. Ale třeba to bude příště lepší.
- je to rychlejší než válečkem
- jednoduchá skládačka
- při plné nádržce se za chvíli také pronese
- mám vysoké stropy, tak i s nástavcem dostanu taktak, ale to je můj problém
- příjemně a rychle se s ním pracovalo
- hezky rovnoměrné nanášení
- šel dobře vyprat, i když barva byla hutná
- tak akorát měkkost (tvrdost)
- celkově naprostá spokojenost, nevím co víc bych od optimálního štětce na tuto barvu na beton měla chtít
Tak dobře a rychle se nám s ním pracovalo, že jsme objednali obratem ještě jeden a věřím, že využijeme na různé nátěrové hmoty.
- Funguje
- Tlakoměr přidává 0,2 atm-ale když to vím tak nou problem.
- kvalitní výrobek
- dobře se drží
- hodně vydrží
Kvalitní čistič dlažby od plevele. Má drážku přesně pro spáry zámkové dlažby, hezky odstraňuje mechy i plevel. Čistič je hodně kvalitný, pevný, nezlomí se a neztupí, byla to kvalitní investice a rozhodně jí nelituju.
Perfektní
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »